El restaurant del Yurbban Passage Hotel de Barcelona aposta pels productes del territori i el culinari d’autor en la seva oferta gastronòmica.

El xef Xavier Franco, una estrella Michelin primer al Saüc i després a Les Magnòlies, és l’assessor que està al càrrec de cada proposta culinària.

El nou restaurant D’Aprop del Yurbban Passage Hotel & Spa de Barcelona ofereix el bo i millor del territori en una cuina de proximitat liderada per l’assessor gastronòmic Xavier Franco, xef amb una estrella Michelin als restaurants Saüc i Les Magnòlies. Fortament arrelada a les tradicions i els costums de la cultura culinària catalana, els menús de migdia i la carta del D’Aprop defensen la qualitat del producte autòcton en elaboracions que posen en valor les denominacions d’origen i la procedència dels ingredients emprats.
Franco firma l’àmplia oferta gastronòmica del restaurant D’Aprop, que beu de la tradició per rubricar una cuina amb molta personalitat. Fidel a l’estil dels hotels Yurbban que conviden a viure Barcelona “com un local”, tant el bar com el restaurant i la cocteleria del D’Aprop representen la manera que tenen els barcelonins, però també la resta de catalans d’assaborir i redescobrir el seu territori a partir d’un petit mos o snack, un plat d’autor o una copa de sobretaula. La recuperació de sabors que pertanyen a la memòria i l’ús del producte nostrat en elaboracions creatives i presentacions suggeridores defineixen la proposta del D’Aprop.

“La intenció de la proposta passa per convertir la restauració del Yurbban Passage en un plaer pels clients de l’hotel i alhora en un referent gastronòmic per la ciutat. Oferim propostes basades amb el receptari català, sense oblidar tampoc referències gastronòmiques més globals. Així cobrim a través dels fogons les curiositats i les necessitats dels clients, s’allotjin o no a l’hotel”, explica Xavier Franco.

 

D’Aprop restaurant
Adreça: Yurbban Passage Hotel & Spa – C/ Trafalgar, 26. 08003 Barcelona
Telèfon: 930 187 846
Horaris: Obert de dilluns a diumenge per esmorzar, dinar i sopar
Preu menú migdia: 15,90€
Preu mig carta: 35€-45€